Välmående

Ge ditt liv en ny dimension och frihet

Att skapa sitt eget välmående ger livet en ny dimension och en inre frihet. 

Vad passar för dig?

Här finns ett brett urval av vägar till välmående.

Kupade händer som utstrålar ljus och energi

Shamansk Energimedicin

Energimedicin frigör energiblockeringar och synliggör negativa mönster. Detta leder till att du får kraft till att vara den du verkligen är och till att leva ditt liv som du vill.

Person som stäcker ut sina armar och tittar upp mot himlen

Funktionsmedicin

Tillsammans gör vi en kartläggning baserad på din genetik, livsstil och symtombild. Utifrån det skapar vi en plan för hur du kan förändra din livsstil för att utveckla både din fysiska och psykiska hälsa.

Rosa droppe

Mindfulness

Mindfulness är en teknik som från början kommer från zenbuddismen. Den används exempelvis för att vara medvetet närvarande i nuet.  Du kan testa genom att använd de ljudfiler som finns här för att öka ditt välbefinnande.

Droppe som träffar vattenytan.

Hypnos

Du lär dig här att försätta dig själv i ett hypnotiskt tillstånd. Ett hypnotiskt tillstånd är när du befinner dig mellan vakenhet och sömn.

Två personer i ett samtal

Stödsamtal

Här är du fri att ta upp det du behöver prata om. Det kan handla om relationer, livet och döden, karriärbyte, arbetsrelaterade frågor, stress, sömnsvårigheter eller sorg.

Stolt man som blickar ut över ett fält

Coaching

Vi coachar dig till att hitta dina drivkrafter och nå önskade resultat. Detta leder till att du får ut mer av din inre potential.

Paket

För dig som vill arbeta långsiktigt.

Shamansk energimedicin 6 tillfällen

För dig som vill hinna möta dig själv och börja förändra energimönstren inifrån och ut i din vardag.

I paketet ingår en livskarta och du får sätta din intention för det du vill arbeta med i ditt liv. Därefter arbetar vi systematiskt med olika shamanska energimedicinska tekniker. Du får även med dig nya strategier att använda och utöva i din vardag som du sedan kommer tillbaka och får feedback på.

Vi träffas 75 – 90 minuter varje tillfälle på plats i Säffle. Vi kan också ses över telefon.

Shamansk energimedicin 10 sessioner

För dig som på allvar vill skapa en förändring i ditt livs energimönster inifrån och ut i din vardag.

I paketet ingår en livskarta och du får sätta en intention för vad du vill arbeta med i ditt liv. Här hinner du gå igenom fler steg och får mer övningar, energifrigörelser och det hinner hända fler förändringar som du har nytta av resten av ditt liv.

Vi träffas 75 – 90 minuter varje tillfälle på plats i Säffle. Vi kan också ses över telefon.

Rulla till toppen