Två större SHAMANSKA ceremonier per år

Sommarsolståndet är vår längsta och ljusaste dag på året. Den infaller den 21 Juni varje år. Och vintersolståndet är vår kortaste och mörkaste dag på året. Den infaller den 21 december varje år.

Kom och upplev dessa två  vackra  större shamanska ceremonier tillsammans med mig och andra. Vi kommer glädjas över moder jords rikedom och vi firar ljusets återkomst.

Vintersolståndet 21/12

Vid vintersolståndet är universums energier väldigt nära oss och det är extra kraftfullt att lämna det som varit tungt och svårt bakom oss. Här skapar vi en ljusfest med eldar, ljus, trummor och sång.

Sommarsolståndet 21/6

Vid sommarsolståndet är  Universums energier  väldigt nära och kraftfulla där vi kan skapa nya förutsättningar i livet. Här gör vi en despacho tillsammans för att lägga in alla våra drömmar och hyllar vår moder jords rikedom och välgång.

Shamanska Ceremonier

Kom samman i de Shamanska ceremoniernas kraft. Vi delar visdom bland annat runt elden som ger nya perspektiv till den verklighet vi lever i. Låt dig tranceformera det du drömmer och längtar efter in i en fysisk form med stöd av ceremonier och energimedicin som använts under tusentals år. Jag ger dig som ledare och privatperson möjlighet att komma samman i dessa olika kraftfulla kurser och ceremonier som jag tagit fram just för att du ska få utvecklas i grupp på ett energiplan.

Vad är shamansk ceremoni?

Shamaner världen över har genomfört olika ceremonier för det egna folkets och allt levandes välgång sedan urminnestider. En shaman förstår värdet av att se bortom det vi ser med blotta ögat. De går mellan världar av energi och materia, vilket skapar helande och rätt relation till allt som är i vår fysiska värld. Världen av energi informerar den fysiska världen med healing och positiv förändring.

När vi går in i de shamanska ceremonierna sätter vi en tydlig och klar intention på vad vi vill uppnå. 

Vi använder oss av naturens fyra olika element för att transformera det vi satt i vår intention på något sätt. Shamanen guidar deltagarna i olika aktiviteter där var och en får möjlighet till egen personlig upplevelse och spirituellt växande.

Eldceremonier

Kom och var med vid de öppna eldceremonierna.

Helena Granvik. Grundaren och hjärnan bakom Phagos.

Fullmåneceremoni

Fullmånen gör dig redo för ett nytt kapitel: För att göra plats för något nytt i våra liv behöver vi ibland gå in och göra oss av med lite bagage som vi går och bär på. En fullmåneceremoni är en perfekt tid för att släppa taget om negativitet, något du vill lämna bakom dig, något du behöver förlåta

Dina förberedelser inför en fullmåneceremoni

1. Notera ner sådant som besvärar dig på ett papper. För att släppa taget på riktigt behöver du sätta fingret på allt som tynger dig just nu. Det kan handla om en dålig vana, en svår situation eller till och med en person i ditt liv. Genom att notera ner det på ett papper ger du dig själv mer klarhet än att bara tänka på sakerna.

 

2. Sätt dig sedan ner och visualisera hur mycket bättre ditt liv skulle vara om du gjorde en förändring. Låt ditt hjärta svälla av glädje över hur bra det känns.

3. Ta med dig pappret som du skrev ner alla dina saker du nu vill släppa taget om till eldceremonin.

4. Låt mig sedan få guida dig och de andra som kommit genom resten av eldceremonin.

Välkommen till en personlig upplevelse!

Stor fullmåne

Nymåneceremoni

Nymånen ger dig en ny början. Det är den perfekta tidpunkten att påbörja ett nytt projekt. Energin är nu helt ny och det betyder att här riktar du din uppmärksamhet på framtiden. Kanske är det nu dags att skapa dina nya mål för ditt liv.

Dina förberedelser inför en nymåneceremoni

1. Notera ner på ett papper det du vill ska komma in i ditt liv. Dina nya avsikter i för ditt liv. Formulera allt på ett positivt sätt för att förstärka den energi du välkomnar.

2. Sätt dig ner och tänk dig hur det du noterat ner tar form i den fysiska världen. Känn känslan och tänk att du nu ska ta action i den riktningen.

3.Ta med dig pappret där du skrev ner alla dina nya positiva avsikter till eldceremonin för en snabb tranceformering.

4. Låt mig sedan få guida dig och de andra som kommit genom resten av eldceremonin.

Välkommen till en personlig upplevelse!

Stor nymåne på en mörk himmel

Vad är en Despacho?

En Despacho är shamanska ceremonier för tillfällen när vi går in i något nytt, en ny fas i livet.

En ritual av böner om transformation

Despachon skapar balans med personens eller gruppens intention, från hjärtats innersta ljus. Det är ett fantastiskt sätt att väva våra drömmar in i verkligheten.

I Inkas tradition är en Despacho ceremoni en ritual av böner om transformation som får en symbolisk form, likt en mandala av färg och rikedom. Det är en gåva till moderjord och spirit som håller våra böner och tacksamhet för allt vi har i livet, vi säger tack till det som ännu inte har manifesterats i det fysiska.

Ayni Despacho

En Ayni Despacho tar oss tillbaka till rätt relation med vår värld och oss själva. Ayni betyder ömsesidig relation. ”det jag ger får jag tillbaka” eller ”så som jag sår kan jag skörda”.

När vi är i en Despacho ceremoni skapar vi harmoni och håller visionen om en värld i Munay = kärlek, av balans och överflöd som vi kan kliva in I.

Shamanerna har alltid vetat vikten av att komma i rätt relation till de naturliga krafterna i naturen och universum. Det är först då möjligt att skapa en verklighet som inte påverkas av det kollektiva medvetandet. Det vill säga, Medvetandet av  rädsla, brist och begränsningar. Istället skapar de en verklighet baserad på de naturliga krafterna i universum som är kraftfulla, kreativa och vitala.

 

Helena Granvik leder en despacho

Shamanska Ceremonier & Energimedicin

Kom samman i de Shamanska ceremoniernas kraft.

Vi delar visdom runt elden som ger nya perspektiv till den verklighet vi lever i. Låt dig tranceformera det du drömmer och längtar efter in i en fysisk form. Det gör vi med stöd av ceremonier och energimedicin som använts under tusentals år. Jag ger dig som ledare och privatperson möjlighet att komma samman i dessa olika kraftfulla kurser och ceremonier som jag tagit fram just för att du ska få utvecklas i grupp på ett energiplan. Läs mer om dessa kurser under kurser och föreläsningar.

Upplev en despacho ceremoni i samband med ditt giftemål

Ge dig och din blivande make/maka en bröllopsgåva.

Skapa en despacho tillsammans inför er bröllops ceremoni. Bädda in den här ceremonin för din vän som en del av möhippan/svensexan.

Det här är en ceremoni där vi tillsammans skapar en gåva till moder jord.

Moder Jord tar hand om alla de frön vi vill plantera i våra liv för en vacker och utvecklande tillväxt. Här kan bruden/brudgummen lägga in de frön som hen vill ska växa och ta form i det äktenskap som ska ingås.

BOKA TID

Tänk dig att du köper en inre resa som du kommer ha nytta av resten av ditt liv.

Jag vet att den investeringen är värt det.
Jag rekommenderar dig att investera minst fem tillfällen.

Jag ser fram mot att få guida dig på din inre resa
till ett välmående liv.

Välkommen!
– Helena Granvik

Rulla till toppen